MIRACLE SLIMMING COFFEE

salam, terima kasih kepada yang sudi bertanyakan tentang Miracle Slimming Coffee ni. Saya sungguh gembira bila berjaya menurunkan berat badan sebanyak 6 kilo. berat sebelum 55 kg dan sekarang sudah mencecah 49.5 kg. Sebelum ini saya pernah mencuba XTreme Fat Burner mungkin kesan terhadap sistem badan saya tidak seperti pengguna yang lain.

miracle slimming coffee

rutin yang penulis amalkan:

Minum segelas air suam sebelum berus gigi
KEBAIKANNYA:
(untuk awet muda kerana enzim di dalam mulut itu agen anti-aging lantas menggerakan organ dalaman setalah bangkit daripada tidur

2 BIJI VIRGIN COCONUT OUT
(menyahkan toksin dlm badan, megawal berat badan dan jerawat. alhamdulilah sudah setahun 6 bulan tidak lagi pernah sakit perut bila datang bulan)

MINUM MIRACLE SLIMING COFFEE 30 minit sebelum makan

1461623_580202968718721_604569356_n

SENAMAN di waktu petang

JONGGING 3x seminggu (JIKA RAJIN)

SILA CUBA IKUT AMALAN DIET DARIPADA VIDEO INI

setelah 1 setengah botol dalam masa 2 bulan.. penulis suka berat tidak turun mendadak dan kesan juga nampak cepat

JIKA RASA SEPERTI NERVES PADA AWAL AMBILAN COFFEE INI … adalah kerana terdapat salah satu ramuan L-CARNITINE yang menukar lemak kepada tenaga dan… L-CARNITINE ini hanya blh diperoleh daripada daging, makan daging banyak nanti darah tinggi pula.. heee

Screenshot (34)

http://kevinzahri.com/blog/health-fitness/fat-burner-selamat-ataupun-tidak/

bila jantung berdengup laju, maknanya jantung anda sedang pam darah dengan laju ke seluruh badan dan metabolism sedang meningkat. bagus! kerana LEMAK dibawah kulit sedang di bakar dan menjadi tenaga sangat elok dan baik afdal minum sebelum melakukan kerja atau senaman..

anything follow ig min yasminnlind

Advertisements
%d bloggers like this: