cuti la… sekali sekala

percutian penutup tahun 2012 bersama rakan..pada awal perancangan punya la ramai peserta last tingal yg ni je,,pun jalan lah sebab dah niat di hati

kami memulakan perjalanan seawal jam 9 pagi..drive slow je..sambil menikmati alam.. pada jam 12 kami tiba di bandar kuatan..sepatutnya blh je terus je ke cherating..sbg new comer, nk kenal tempat orh..sebelum ni lalu je..singah makan ..draw duit ckit (takut xcukup budget bayar bilik kami xnk kena cuci pinggan) so..pukul 3 sampai.. pas check in solat sume..berjalanlah kami melawat sekitar resort..keterujaan dgn keindahan di sini berbayar drive jauh-jauh.. cantik tak bilik kami…ala-ala hani madu gitu… kami juga nk megucapkan ribuan terima kasih pada..En Azhar Awang..yang tolong kami rekemen holiday villa ni.. beliau juga merupakan sahabat lama penulis..last jumpe kecik-kecik dulu.. tq..tq..


bestkan…

DAY 2…

lepas breakfast..kami berlawan tido kt bilik..kak farah kt katil penulis kt sofa.. so far so good..pas zuhur..kami keluar cari makan..n stock makan mlm ni.. sbb malas nk keluar lagi..xelok anak dara kuar malam..cewaaahh!! stesen mintak paling dekat dgn holiday villa cherating ni dan untuk mendapatkan mesin atm..anda blh ke shell chendor .. di sini juga selain aktiviti berjalan di tepi pantai..anda boleh beriadah menaiki basikal dan melawat ke KAMPUNG BUDAYA CHERATING.. tp kami tak singgah sebab kesuntukan masa.. petang indah di chertaing kami mencari satar..sbb ada org tu megidam satar.. dan aktiviti membeli keropok..

tq dik tolong ambikkan gmabr kami walaupun lari fokus..ttp cun!

ni org megidam satar.. kak fara

balik dgn perut kenyang hati senang..terima kasih juga pada chef exsecutive chef badrol mohd noor yg malam last kami di Holiday Villa belanja dinner nk karaoke lagu awieeehh!.. hapi devali!


HOLIDAY VILLA CHERATING RESORT & SPA / EASTIN PAVILLION
09 581 9500

tata!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: