ooowhh…VCO & COLLAGEN terima kasih

ceritanya bermula begini..penulis sememangnya individu yang mempunyai masalah kulit muka sensitif..silap makan naik jerawat..terlupa mencuci muka naik jerawat. Pelbagai cara sudah di cuba. facial di spa sudah 3 kali tidak berjaya makin terus adalah. Pendek kata jerawat memang butuh pipi gebu ku. Sehinggalah penemuan secara tidak sengaja..macam jodoh jugak la ni..seorang kawan mencadangkan mencuba Virgin Coconut Oil di dalam bentuk SoftGel. Sebab nak support kawan baru nak business belilah satu..punya lah lama nak habis..sekali tengok testemoni yang makan VCO ni kulit mereka cantik makin bersemangatlah dibuatnya. Cerita panjang tak gunalah..anda tengok la sendiri apa dah jadi dengan kulit wajah penulis..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: