next scene..

seperti yang telah penulis janjikan..kesinambungan kenduri fatin dan siri travel kali ini ke Besut Terengganu. Menyambung tugasan penulis memandu sendirian hanya di temani rakan rapat. tq alan teman penulis dan pada masa yang sama jadi navigator GPS percuma bermula di pasir puteh ke rumah pengantin. Sepanjang travel penulis tak berkesmpatan merakam suasana sepanjang perjalanan, maklumlah memandu sendirian. Memang pengalaman yang menarik memandu sendiri. Kupasan kali ni berkenaan dengan majlis meyambut menantu..anda tengok sendirilah..

ngeee....

selesai majlis..salam-salam dah nak balik..part ni penulis pun bernenang semasa merakam saat ini..agaknya gini gayanya tiba masa nanti

kasih abah

kasih abah..”ayah kakak sayang ayah” penulis yang touching..NEXT SCENE..

yang ini penulis sangat suka..kerana setelah setelah sekian lamanya tidak mencium bayu laut..mejejak saja kaki ke pasiran pantai..penulis menarik nafas sedalam-dalamnya menyedut bayu laut yang segar. saat rasa yang dapat digambarkan seperti bertemu dgn pujaan hati..laut yang indah menhambat pergi semua kepenatan..
mengamit memori

bersyukur siapa yang tinggal di sini..ada tempat beriadah dan santai di waktu petang. last but not list, terima kasih pada alan dan kahi yang setia menemani dan membantu penulis dan pengantin sepanjang majlis berlangsung.
kay rain(khai) dan alankay rain dan alan

Nanti penulis datang bertandang lagi nak rasa air tapai di pantai air tawar.. buat pasanagan pengantin RAHMAN dan FATIN selamat peganting baru selamat menempuhi alam rumah tangga yang indah berkonsgi segalanya..
RAHMAN & FATIN SUMIRAH

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: