saya nak travell

sudah tiga bulan aku terperap di rumah..bosannya..nak travell..benar kata lecture aku kalau nak tavel time belajar la masa yang paling sesuai..masa belajar   komitmen kita tak lah seperti semasa kerja. benar…bila dah keja..cuti jer nak rehat kat rumah..rindunya nak pergi travel dgn kawan-kawan.

selain melawat ke pantai timur..ada juga aku ke  utara..masa itu aku di beri keprcayaan oleh tampat aku keja part time untuk menjayakan program tv warung kita..tq FMSB..

ni semua crew musim pertama..seluruh penang..perak dan kedah aku jelajah..tensen kerja tetap seronok sebab leh jenjalan..


sume mesti tau,,ni kat melaka..tq to epy..taken this photo..time ni best sgt..betul2 cam pelancong yang melancong ke sana sini..semua muzium aku masuk..nak repeat ke melaka..travel dengan kawan-kawan la paling best shida..epy pie, azwan dan suhaimi..miss u guys..sori photo korang tak der

masa ni time monsoon cup kat ganu..every year mesti spend time kat sini..tahun ketiga paling best sebab dapat pass media acsess kemana saja..best-best terima kasih pada sahabat yang membantu abg rizal dgn pas media ni..nawaitu baik insyallah ALLAH ada dgn kita..sebeab permusafiran untuk smapai ke sini sangat beranjau

artistic picture

ni lak kat teluk cempedak..alang-alang lalu terengganu ker shah alam..singah la melawat..best gak..semua tempat la best..saya nk cuti..nanti tunggu siri seterusnya..

2 thoughts on “saya nak travell

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: