MIRACLE SLIMMING COFFEE

salam, terima kasih kepada yang sudi bertanyakan tentang Miracle Slimming Coffee ni. Saya sungguh gembira bila berjaya menurunkan berat badan sebanyak 6 kilo. berat sebelum 55 kg dan sekarang sudah mencecah 49.5 kg. Sebelum ini saya pernah mencuba XTreme Fat Burner mungkin kesan terhadap sistem badan saya tidak seperti pengguna yang lain.

miracle slimming coffee

rutin yang penulis amalkan:

Minum segelas air suam sebelum berus gigi
KEBAIKANNYA:
(untuk awet muda kerana enzim di dalam mulut itu agen anti-aging lantas menggerakan organ dalaman setalah bangkit daripada tidur

2 BIJI VIRGIN COCONUT OUT
(menyahkan toksin dlm badan, megawal berat badan dan jerawat. alhamdulilah sudah setahun 6 bulan tidak lagi pernah sakit perut bila datang bulan)

MINUM MIRACLE SLIMING COFFEE 30 minit sebelum makan

1461623_580202968718721_604569356_n

SENAMAN di waktu petang

JONGGING 3x seminggu (JIKA RAJIN)

SILA CUBA IKUT AMALAN DIET DARIPADA VIDEO INI

setelah 1 setengah botol dalam masa 2 bulan.. penulis suka berat tidak turun mendadak dan kesan juga nampak cepat

JIKA RASA SEPERTI NERVES PADA AWAL AMBILAN COFFEE INI … adalah kerana terdapat salah satu ramuan L-CARNITINE yang menukar lemak kepada tenaga dan… L-CARNITINE ini hanya blh diperoleh daripada daging, makan daging banyak nanti darah tinggi pula.. heee

Screenshot (34)

http://kevinzahri.com/blog/health-fitness/fat-burner-selamat-ataupun-tidak/

bila jantung berdengup laju, maknanya jantung anda sedang pam darah dengan laju ke seluruh badan dan metabolism sedang meningkat. bagus! kerana LEMAK dibawah kulit sedang di bakar dan menjadi tenaga sangat elok dan baik afdal minum sebelum melakukan kerja atau senaman..

anything follow ig min yasminnlind

Fasa berikutnya

Pertama sekali terima kasih pada yang singgah di blog ni.. kebetulan cari bahan bacaan dan informasi sekali transit kat blog ni baca sikit-sikit. Ataupun kepada yang selalu usha dari jauh.. ok lah berkaitan dengan tajuk di atas aku penulis blog ni sekarang berdarah manis.. hee…

bulan Jun lalu, penulis sudah mengikat tali pertunangan dengan Ahmad Maher Ahmad Suhaimi. Syukur alhmadulilah semuanya berjalan dengan baik. Ahmad Maher sebaya dengan penulis. Kami sebelum ini adalah rakan karib dan selalu bertukar pendapat. Inilah dikatakan jodoh..

sekitar majlis pertunangan kami. Terima kasih kepada saudara mara yang telah menjayakan majlis ini terutamanya adik sepupu penulis Nor Farahin Mohd Zaharin. Para sahabat dari Kota Bahru, keluarga bakal mertua dan abang Ahmand Maher yang sponser hantaran kita tu.. (big smile) semoga doa daripada rakan taulan diperkenankanNya.. amin

salam..

pertunangan maher (2)

pertunangan yasmin lind (1)

pertunangan yasmin lind (2)

pertunangan yasmin lind (5)
pertunangan maher

ahmad maher

YA SALAAM

Salam AidilAdha
benar sudah lama tidak update blog, banyak tugasan yang perlu di selesaikan.. good bye to past time and actually just wanna say hi to YASMIN LIND new edition!

yasmin lind

NOMBOR 1178 KAUNTER 1

Keropok lekor sudah sinonim dengan negeri Darul Iman ini. Terengganu, salah sebuah negeri di pantai timur yang selain daripada itu turut terkenal dengan nasi dagang. Pada bulan April lalu penulis ke negeri pantai timur ini untuk menjalani rakaman fotografi perkahwinan Nur Zahidah dan Mohd Zul Hairi. Rezeki sungguh penulis berkunjung ke Kampung Sura, Dunggun Terengganu, kerana suasana malam di tepi pantai Laut China Selatan sungguh menenagkan. Setelah seharian penat bekerja. Sebelum ke Shah Alam, penulis mengambil peluang untuk membeli keropok lekor. Destinasi pilihan penulis adalah B.T.B 2209 , BUKIT TOK BENG di Kuala Terengganu, jarak Dunggun ke Kuala Terengganu memakan masa 2 jam, penulis drive slow saja. Menurut cadangan sahabat penulis, destinasi ini merupakan tempat yang kian terkenal berbanding dahulu di Losong. Penulis terlupa nak bertanya maksud nama kedai tersebut.

Keunikan kedai yang menjual keropok lekor ini, adalah pelanggan diwajibkan mengambil nombor. Sebelum ini penulis pernah mendenar kedai nasi lemak, char kuew teow diwajibkan mengambil nombor giliran. Menarik! Mesti keropok kedai ini sungguh terkenal dan ramai penggemarnya.

Sesampai saja di hadapan kedai keropok lekor ini. Kedengaran sayup.. “NOMBOR 1129 KAUNTER SATU” detik hati, biar betul, ni kedai keropok lekor ke bank. Ternyata benar, penulis hanya tersenyum saja bila beratur mengambil nombor dan menunggu giliran. Ai syeh men! Kedai keropok ni..

KEROPOK LEKOR Bukit Tok Beng (5)

Setiap seorang pelanggan dihadkan pembelian sebanyak RM100 sahaja. Jika lebih dikehendaki mengambil nombor giliran yang baru. Tengok gambar ni, rakaman daripada hp BlackBerry.

kan...betulkan..

kan…betulkan..

Mula-mula penulis malu juga nak ambil gambar, hmm tak yah malu sebab siapa sahaja yang berkunjung mesti snap punya. Ternyata B.T.B 2209, BUKIT TOK BENG memang best!

borong

borong

penggunjung juga boleh melihat sendiri keropok lekor dibuat

penggunjung juga boleh melihat sendiri keropok lekor dibuat


banyak beli keropok bang..

banyak beli keropok bang..

My Guest House

sesiapa yang bermusafir di Jeli..jom try menyewa dan bermalam di sini.. suasana yang aman..ditemani dengan unggas malam..kadang kala bertemankan okestra katak jalanan di kala hujan.. harga yng berpatutan

RM 80.00 sebilik semalaman
RM 150.00 sebuah rumah semalaman
017 937 3989 PUAN MARINA

home stay jeli (1)

home stay jeli (2)

hotel jeli (1)

hotel jeli (2)

my guest house jeli (1)

my guest house jeli (4)

my guest house jeli (7)

HOLA! kepada SLIM BODY

hi! salam… lamanya tak update blog..akhirnya terpangil untuk bertemu di wordpress. macam macam berita sbrnya nak share. tinggl nk post je..memey pemalas sungguh…! ok.. lately penulis fanatik nak turunkan berat..seriously sangat sangat..hari2 up date statu di bbm ataupun whatsapp ayat motivasi diri ..semoga menjadi..sebelum menjelang hari bahagia.. salah satu produk yang sedang di amalkan sekarang.. adalah extrem fat burner.. tak tahu la betul ke tak… 3 hari jogging dan minum XFB i loss 1kg.. suke..tp tak suke sgt..nk lagi,,pada pembaca diluar sana yang megalami situasa yg sama spt penulis.. moh try XTREME FAT BURNER…

tolong promote sikit… sebelum tu..terima kasih to Ahmad Maher Ahmad Suhaimi introduce kepada penulis.

FAT BURNER EXTREME – RM170 FREE POS FREE SHAKER
PERISA LIME.30SACHET.HALAL.LULUS KKM.
UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN YG ADA MASALAH BERAT BDN.

KELEBIHAN:

* INCREASE THERMOGENESIS (BAKAR LEMAK2 YANG DEGIL)

* INCREASE METABOLISME :
TINGKATKAN METABOLISME BADAN, SELALU NYA ORG GEMUK METABOLISME NYA RENDAH.(BAKAR KALORI)

* ENERGY BOOSTER :(TENAGA YG MELAMPAUI BATAS APABILA WORKOUT,PELUH SENANG KELUAR, MEMPERCEPATKAN PROSES PMBAKARAN LEMAK)

UNTUK MEMBELI SILA SMS NO TERTERA DIBAWAH.
SMS 0134566593
WHAT APPS 0134566593

rasanya sedap..seperti minum air limau nipis dan harus minum 30 minit sebelum workout

rasanya sedap..seperti minum air limau nipis dan harus minum 30 minit sebelum workout